AKTUELNO

Globaltel je „MUST HAVE“ u komunikacijama.

Kad bismo sproveli anketu sa pitanjem: Koliko zaista znate o telekomunikacijama? bio bi veliki broj onih koji bi ostavili utisak da sve znaju o mobilnim telefonima, mrežama, aplikacijama i svim onim što je “must have” u današnjem svetu.

Da li je baš tako? Danas nema odgovora na veliki broj pitanja: ako imam dva ili više broja zašto ne mogu da imam jedan telefon, zašto za svaku dodatnu uslugu moram da posetim poslovnicu, zašto mi se dešava da plaćam neobjašnjive račune.

Odgovor je stigao 13. decembra. Za početak je dovoljna jedna reč – Globaltel. Novi virtuelni mobilni operater omogućuje vam da koristite više različitih brojeva u istom telefonu, da zadržite privatnost, da telefonirate po povoljnijim tarifama u zemlji i inostranstvu i da gledate TV gde god da se nalazite.

Globaltel će biti izbor broj jedan kada pomislite na telefoniranje i gledanje televizije, jer ćete se brzo uveriti da vam čak nisu više potrebni ni Viber ni WhatsApp. Možete da imate više brojeva telefona i to bez SIM kartica, a zadržaćete svoj postojeći broj mobilnog. Roming vam više neće biti noćna mora, jer svoj broj možete imati u više od 40 zemalja sveta, bez dodatnog uređaja ili kartice.

Dodatna pogodnost je što je omogućeno i gledanje omiljenih TV sadržaja gde god da se nalazite, a čak da niste ni kod kuće ni pri televizoru i to bez obzira na provajdera. Uverite se zašto će Globaltel biti vaš izbor broj jedan kada pomislite na telefoniranje i gledanje televizije. Bilo da ste student, učenik, bavite se biznisom, volite da putujete, imate rodbinu u dijaspori, iskoristite priliku da postanete deo mreže slobodnih ljudi koju stvara Globaltel.

#Globaltel

#Mobilni telefon

#Srbija

'