AKTUELNO

Iako se leto polako bliži svom kraju, to nije razlog da prestanemo s upražnjavanjem fizičkihaktivnosti i, ujedno, zanemarimo svoj fizički izgled.

Zapravo, uz Huawei Watch Fit 3 pametni sat,vežbanje može biti svojevrsna zabava bez kraja. A kada se tome dodaju i Huawei FreeBuds 6islušalice, uz mogućnost slušanja do čak 200 pesama na Watch Fit 3 uređaju, zdrav i posvećennačin života postaje prirodan izbor koji ne poznaje izgovore. Ali, krenimo redom.

Foto: Promo

Huawei Watch Fit 3 – besprekoran spoj estetskog i praktičnog

Foto: Promo

Huawei Watch Fit 3 pametni sat krasi moderan i tanak profil koji na posebno koncipiran načindopunjuju inovativna tehnološka rešenja. Minimalistički dizajn, uz vrhunsku izradu odnajkvalitetnijih materijala, deo su tzv. „Fashion Squared“ koncepta koji u jednoj liniji ističe svuskladnost uređaja.

Foto: Promo

Kada je reč o tehničkim dometima Watch Fit 3 modela, korisnici mogu da uživaju unajmodernijim predispozicijama, poput poboljšanog iskustva aplikacije StayFit, kao i novihTruSleepTM 4.0 i TruSeenTM 5.5, za holistički nadzor zdravlja. Tu su ekskluzivne i impresivneaudio i animirane sportske smernice za zagrevanje i istezanje, kao i Huawei Health App koji nudipreko 660 kurseva vežbanja, uključujući ekskluzivne sesije sagorevanja masti i oblikovanja telakoje će biti interesantne svakome ko je ljubitelj zdravog načina života. Uz to, tu je i 5 novihdodatih sportskih režima, uključujući padel i pametne sportske predloge.

Foto: Promo

Od pametnih funkcija treba istaći i mogućnost prebacivanja muzike na 4GB interne memorijesata kako biste mogli da slušate muziku dok trčite bez nošenja telefona, sa sve opcijom kreiranjaplaylista. Naravno, moguća je i kontrola muzike koju reprodukujete na samom telefonu.

Foto: Promo

Huawei FreeBuds 6i – novo ime za vrhunsku audio zabavu

Za sve one koji vole da treniraju uz iscrpnu plejlistu, uz besprekoran zvuk koji spoljnu buku ibukvalno ostavlja po strani, Huawei je nedavno lansirao poslednju generaciju svoje i serijepametnih slušalica sa poboljšanim mogućnostima poništavanja buke.

Foto: Promo

Lansirane sa mnoštvom nadograđenih funkcija koje obuhvataju novi napredni IntelligentDinamic 3.0, prodoran bas i dugotrajno trajanje baterije, Huawei Freebuds 6i je moderan, kul ibeskrajno svestran gedžet, ujedno i vlasnik najboljeg rezultata u klasi za slušalice u rasponu cenaod 100 evra. A sada ono najbolje…

Foto: Promo

Povežite svoje Huawei uređaje i doživite vrhunsko korisničko iskustvo

Onog trenutka kada povežete svoj Huawei Fit 3 sa FreeBuds 6i slušalicama, otvaraju seneslućene mogućnosti Huawei ekosistema. Jer, ne samo da putem Fit 3 pametnog sata možeteinkorporirati savršenu muzičku listu kroz FreeBuds 6i, već možete otići i korak dalje.

Foto: Promo

Tako, primera radi, u ceo sistem možete istovremeno dodati i Huawei Pura 70 Pro. Ovajpametni telefon nudi mnogobrojne tehničke mogućnosti, pre svega na polju kamere. Uz njegovrevolucionarni sistem za obradu fotografija – Ultra Speed Snapshot-u, koji odnos izmeđufotografije i realnog prikaza svodi na istorijski minimum, otvara se još jedno dodatno poljemogućnosti.

Foto: Promo

A sada – idealan trening. Instalirajte popularne aplikacije za muziku na Pura 70 Pro modelu – tomožete jednostavno i potpuno besplatno uraditi uz pomoć App Gallery prodavnice za aplikacije– i povežite uređaj sa pametnim Fit 3 satom i FreeBuds 6i slušalicama i doživite neslućeno fitnesiskustvo koje će vam sa svakim novim danom doneti nešto novo, sveže, beskrajno zabavno ipotpuno originalno.

Autor: Snežana Milovanov