AKTUELNO

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, danas je objavila pokretanje Viber Communities (“Komjunitiz” - Zajednice) – čime je postala prva aplikacija ovog tipa koja nudi prostor za četovanje u kome će milijardu korisnika nesmetano moći da razmenjuje poruke i sve vrste sadržaja.

Dok je trenutno stanje na tržištu takvo da ograničava grupne četove na stotine ili hiljade korisnika, Viber to prevazilazi i pruža korisnicima jedinstvenu mogućnost da se na ovaj način povežu sa sagovornicima iz celog sveta na nivou koji je bez presedana u industriji aplikacija za razmenu poruka – sa milijardu korisnika u jednom jedinom grupnom četu.

Uz segmentirane upravljačke uloge i moćne funkcije upravljanja četovima, administratori Viber Communities će imati na raspolaganju savršen proizvod za vođenje četa, podsticanje razmene sadržaja i neograničeno proširenje aktivnih grupa korisnika oko zajedničkih interesovanja, iskustava, inicijativa i ostalih tema – i to na veoma dobro poznatom interfejsu njihove omiljene i često korišćene aplikacije za razmenu poruka.

Viber će takođe predstaviti i nove funkcije za monetizaciju, koje će omogućiti vlasnicima Zajednica da unutar njih kreiraju modele za stvaranje prihoda – kako se one budu razvijale i postajale masovnije.

Novi članovi Viber Communities će imati pristup kompletnoj istoriji četova unutar tih Zajednica – i moći će da se uključe u razgovore koristeći sve raspoložive funkcije na Viberu – GIFove, stikere, fotografije, video fajlove, kao i – naravno - osnovni tekst. U skladu sa Viber imperativom – privatnost sadržaja i bezbednost – jedino će imena članova Zajednice biti prikazana u četu, dok će njihovi lični brojevi telefona biti sakriveni od drugih članova.

#Viber

'