AKTUELNO

Iako obilazak prodavnica i razgledanje artikala imaju svoje čari, online kupovina nudi brojne prednosti koje omogućavaju da se šoping uklopi u zgusnute rasporede – ne moramo da brinemo o radnom vremenu prodavnica, lakše nalazimo ono što nam je potrebno, a i češće nailazimo na brojne popuste i druge pogodnosti koje su dostupne samo ako kupovinu obavimo online.

Svi korisnici Huawei uređaja biće u prilici da po pristupačnim cenama i iz udobnosti svog doma dođu do željenih proizvoda preko brojnih aplikacija za online šoping, koje se mogu brzo i jednostavno preuzeti putem AppGallery, inovativne i praktične prodavnice aplikacija kompanije Huawei.

Iskusite prednosti online kupovine uz AppGallery

Pored velike uštede vremena kao glavne prednosti online kupovine, još jedna pogodnost jeste širi asortiman. Naime, prilikom online kupovine dostupna nam je mnogo šira ponuda od one koju bismo pronašli da posetimo određene prodajne objekte. Takođe, uz online kupovinu više nećete gubiti vreme na lutanje i traganje za željenim proizvodima, budući da sajtovi i aplikacije za online šoping imaju brojne filtere pomoću kojih možete brzo i jednostavno pronaći ono što vam je potrebno.
Zahvaljujući AppGallery i redovnim ažuriranjima preuzetih aplikacija za online šoping, uvek možete biti sigurni da ćete ne samo dobiti proverene informacije o trenutno dostupnim proizvodima i njihovim cenama, već ćete uvek biti u toku sa najnovijim proizvodima u ponudi, ali i popustima koje možete ostvariti samo online kupovinom.

AppGallery je tu za sve što vam treba

Bilo da ste u potrazi za simpatičnim i povoljnim sitnicama na aplikaciji AliExpress ili želite da pokrenete neki svoj posao uz pomoć kontakata prodavaca putem aplikacije Alibaba, AppGallery je tu za vas. Uz prodavnicu aplikacija čija je osnovna zamisao da korisnicima Huawei uređaja obezbedi praktičan pristup svim aplikacijama i sadržajima koje svakodnevni život čine jednostavnijim, možete biti sigurni da ćete pronaći sve što vam je potrebno, a i više od toga.

Foto: Promo/AppGallery

Takođe, zahvaljujući različitim popularnim aplikacijama za kupovinu odeće, obuće i ostalih modnih detalja, moguće je poručiti najnovije komade iz širokog asortimana trenutno popularnih proizvoda, sa aplikacija kao što je Zara. U samo dva klika, sve će vam biti dostupno na dlanu, i bićete obavešteni o cenama i dostupnosti željenih artikala zahvaljujući AppGallery prodavnici aplikacija.

Podržano i plaćanje elektronskim putem

Još jedna pogodnost koja čini online kupovinu praktičnijom jeste plaćanje elektronskim putem, što AppGallery takođe donosi svim svojim korisnicima. Naime, glavna odlika AppGallery kao prodavnice aplikacija je njen „glocal“ princip – to znači da ona istovremeno nudi pristup globalno najpopularnijim aplikacijama, ali takođe vodi računa i o specifičnim potrebama korisnika na lokalnom nivou. Kada je reč o Srbiji, na AppGallery su dostupne različite aplikacije ovog tipa, poput Intesa, Mobi ili Raiffeisen banke.

Imajući u vidu da kompanija Huawei pažljivo osluškuje potrebe svojih korisnika, ponuda aplikacija koje olakšavaju online kupovinu i plaćanje u budućnosti će samo rasti, kako na globalnom, tako i na lokalnom planu. Zahvaljujući saradnji sa više od 5,4 miliona programera širom sveta, AppGallery nudi pristup brojnim domaćim bankama, prodavnicama, aplikacijama za prevoz, što olakšava svakodnevni život korisnika, ali takođe i pruža marketinšku i poslovnu podršku malim biznisima.

Autor: