AKTUELNO

Pinkov razvojno - istraživački centar briljira.

Na najvećem sajmu Vojne industrije IDEXu, u Abu Dabiju, izlaže i mlada perspektivna firma PR-DC koja je deo Pink Media Group.

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, sa ponosom je na društvenoj mreži Instagram podelio sjajne vesti koje se odnose na veliki uspeh Pinkovog razvojno - istraživačkog centra na samom početku sajma:

"Ludnica na IDEXu u Abu Dabiju, do sada na štandu PR-DC utvrdjene potrebe za više od 13 000 IKA BOMBARDERA i preko 30 000 IKA kamikaza i to bez srpskog tržišta, ako uspemo da proširimo proizvodne kapacitete i uspemo da sve ovo proizvedemo za 3 godine, prihod PR-DCija će biti dve milijarde i dvesta miliona evra!" - rekao je Mitrović.

Danas je štand PR-DCa posetio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a Željko Mitrović pokazao je predsedniku proizvode je koje je PR-DC izložio na najvećem sajmu naoružanja na svetu.

Neverovatna potražnja i zainteresivanost za IKA letelice, dokaz je da ova mlada firma svakako ide u pravcu koji će na svetskom tržištu plasirati srpsku pamet u najboljem svetlu.

Autor: S.P.