AKTUELNO

Princeza neba je pred nama!

Novo dostignuće Željka Mitrovića, u saradnji sa njegovim Pinkovim istraživačkim razvojnim centrom je ugledalo svetlost dana. I ne samo to. Ovaj dron, Princeza neba, spreman je na opšte zadovoljstvo za industrijsku proizvodnju. Tim povodom, Željko Mitrović obratio se svojim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram:

“Pinkov istraživačko-razvojni centar je završio projekat ,ove princeze neba, Rw 20! Ovaj dron je spreman za industrijsku proizvodnju i moze da nosi 20 kg sa energetskom autonomijom od 30 minuta, osposobljen je za nosenje najrazličitijeg namenskog pribora, kao i najsavremenijom tehnologijom za samo-navodjenje kao i za manuelno upravljanje! Dugačak je nešto više od metar i veoma zgodan za brzo dopremanja do mesta misije!” – rekao je Željko.

Foto: Instagram/Željko Mitrović

Ovaj projekat je apsolutni dokaz kako se Mitrovićeva vera u mlade naučnike isplatila, kao i da PR-DC, na čelu sa njim, radi punom parom od svog osnivanja. 

Princeza neba, može biti interesantna u najskorijoj budućnosti mnogima, pa čak i filmskoj industriji. Najnoviji Mitrovićev izum, svakako govori da je sa svojim timom za kratko vreme postigao mnogo i da PR-DC donosi beneficije za ceo region.

Autor: S.P.

#Dron

#PR-DC

#izum

#Željko Mitrović