AKTUELNO

Jedinstveni lokalizovani online servis je pred nama.

Svi mi cenimo svoje vreme. Želimo da nam život bude što jednostavniji, jer obaveze su te koje nam čine veliki deo dana. A kada odvojimo trenutak za sebe, želimo da je potpun i da nam ništa ne staje na put da uživamo u njemu. Inspirisan hedonističkim porivima i praktičnom primenom u jednom – stvoren je Apollon

Foto: Promo

Apollon je najmoćniji, najbogatiji servis za gledanje filmova i serija do sada, kome možete pristupiti jednostavnom prijavom na registracija.apollon.rs. Registracijom na ovu jedinstvenu lokalizovanu platformu iskoristićete svoju mogućnost besplatnog gledanja od 30 dana. Jedinstvenost ove ponude jeste najveći izbor holivudskih i domaćih filmova i serija za samo 6 eura mesečno. Za razliku od drugih servisa koji isključivo sadrže naslove iz sopstvene produkcije, Apollon je objedinio šest najvećih holivudskih distributera, kao I sve domaće kultne serije i filmove. Svi naslovi na Apollonu su sa prevodom na srpski jezik, bez iritirajućih reklama I dostupni za neogeaničeno gledanje. 

Foto: Promo

Prvih 30 dana korišćenja Apollona je aposolutno besplatno. Prijava za Apollon je laka – budući korisnici samo treba da pošalju sms sa sadžajem Apollon na 7700, a moguć je i pristup preko web sajta registracija.apollon.rs , gde je potrebna e-mail adressa i podaci sa VISA ili MASTER kartice. Podatke sa kartice možete slobodno ostaviti, bez bojazni da će vam servis biti naplaćen u toku besplatnog promo perioda. Nakon promo perioda, za samo 6 eura mesečno uživanje uz Apollon je apsolutno zagarantovano. Posle registracije putem sajta ili sms poruke dobićete korisničko ime I pristupnu šifru – koju možete koristiti na svim uređajima.

Foto: Promo

Apollon servis je dostupan na svim uređajima. Preko kompijutera u Apollonu možete uživati kada se ulogujete na web adresu apollon.rs, a preko telefona ili tableta aplikaciju možete skinuti sa Apple ili Google Play Store-a. Od sledeće nedelje biće dostupna I aplikacija za sve vrste Smart televizora, za uživanje u naslovima na velikom ekranu. 

Za bilo kakve nedoumice oko uslova prijave, korisnici mogu da posete registracija.apollon.rs i da pozovu korisnički servis na 0117777444 , koji je tu da svojim korisnicima olakša i učini uživanje u njihovom omiljenom filmskom i serijskom programu prijatnijim.

Foto: Promo

Za one koji su posebno vezani za svoje filmske ili serijske favorite, Apollon servis svakako je odlična vest jer nudi neograničenu mogućnost prikazivanja. Svakodnevno korisnike ovog najpotpunijeg servisa čekaju iznenađenja u vidu novih naslova i samim tim i beskrajne zabave koju Apollon nudi.

Širok i bogat izbor domaćeg i stranog filmskog i serijskog programa za sve uzraste i ukuse, čini ovu platformu najpotpunijom. Praćenje svetskih trendova je cilj i sa sigurnošću se može reći da je Apollon kućni bioskop sa sobom doneo svet u Srbiju. Beskompromisna posebnost ovog upečatljivog domaćeg servisa, svakako će pronaći put do korisnika kojima je u interesu da svoje vreme provedu na najzabavniji i najkvalitetniji način.