AKTUELNO

PR-DC vredno radi.

Poslednjih dana prošle godine Željko Mitrović otvorio je u Šimanovcima Pinkov istraživački razvojni centar (PR-DC). Od tog momenta tim mladih mašinskih inženjera vredno radi i sa Mitrovićem na čelu aposolutno se dobro uklapa vezano za stvaralačku energiju i napredne ideje.

Od momenta kada je 24. januara prvi flying car, sa Mitrovićem u njemu, poleteo – jasna je ozbiljnost ovog istraživačkog centra i njihova namera da se olakšaju potrebe modernog čoveka.

U duhu konstantnih ideja i inovacija koje Mitrović zdušno propagira, na svom Instagram profilu sledeće je podelio sa svojim pratiocima:

PR-DC, Pinkov razvojno-istraživački centar, razvio je oko sa kamericom za digitalnog robota-tv voditelja, na kome kontinuirano radi!

Željko Mitrović ovim postom, kao po običaju, zaintrigirao je region. Kao vlasnik najgledanije komercijalne televizije, pratioci i publika su se zapitali da li ovih pet koraka ispred svih znače da možemo u budućnosti na TV PINK gledati robote u ulozi voditelja!? Ono što je sigurno je da Mitrović i njegov mladi tim mašinskih inženjera priprema velike stvari koje nas čekaju u budućnosti i da ne nameravaju da prestanu da nas pozitivno iznenađuju.

Autor: S.P.

#Oko sa kamericom

#PR-DC

#Pinkov razvojni i istraživački centar

#izum

#Željko Mitrović