AKTUELNO

Nova opcija korisnicima pruža nov i zabav način deljenja svojih omiljenih stikera.

Viber 6.8 dobio je opciju da obogatite fotografije koje šaljete u porukama tako da na njih zalepite stikere, a uz to nova verzija aplikacije dobila je i poseban paket ovih nalepnica s raznim efektima.

Nova opcija korisnicima pruža nov i zabav način deljenja svojih omiljenih Viber stikera. Ona će omogućiti korisnicima Vibera da kreativno razmenjuju fotografije dodavanjem bilo kojeg stikera iz bilo kog paketa koji preuzmu.

Ažuriranje popularne aplikacije za dopisivanje takođe uključuje potpuno novi paket stikera, koji su posebno osmišljeni za opciju “Stikeri na fotografijama”, a koji sadrže predmete kao što su šeširi, naočare, brade i drugi crteži.

Uz Viberove korisnike koji širom sveta dele više od 40 milijardi stikera odabranih među više od 32.000 na raspolaganju u Trgovini nalepnica, Viberove nalepnice poznate su kao jedna od najvećih i najraznovrsnijih zbirki dostupnih u prostoru za razmenu poruka danas.

Ova nova opcija stvoriće još zanimljiviji i zabavniji vizuelni sadržaj poruka, kombinujući fotografije i stikere, koje su već druga i treća najpopularnija vrsta poruka na Viberu – nakon tekstualnih.

#Aplikacija

#Mobilni telefon

#Viber

'