AKTUELNO

Aplikacija će na vrlo jednostavan način pokazati koga više nema na vašoj listi prijatelja, a postoji i opcija koja vam otkriva kada je određeni korisnik poslednji put bio onlajn.

Društvena mreža Fejsbuk je u poslednjih nekoliko godina postala sastavni deo života većine ljudi širom sveta.

Zato će se mnogi iznervirati kada ih neko od njihovih Fejsbuk prijatelja ukloni sa liste prijatelja, bez prethodnog upozorenja ili objašnjenja. Mnogi će se i zabrinuti da li su to nešto pogrešno uradili ili rekli, što može biti jako stresno.

Foto: Pixabay.com

Zato su programeri osmislili aplikaciju "Who deleted me", koja vam omogućava da saznate ko vas je obrisao sa liste prijatelja, prenosi Hull Daily Mail.

Ova aplikacija je dostupna za korisnike Gugl Hroma i Fajrfoksa, ali možete je instalirati i na Android i iOS operativnim sistemima.

Sistem aplikacije je jednostavan, kada je instalirate ulogujete se putem Fejsbuk naloga i ona će preuzeti listu vaših prijatelja. Svaki put kada je ponovo pokrenete, ova aplikacija će osvežiti vašu listu prijatelja otkriti vam koga više nema.

Foto: Pixabay.com

Nažalost, to znači da nećete moći videti ko vas je do sada obrisao.

Takođe, za one koji vole da znaju sve o svojim Fejsbuk prijateljima postoji i opcija koja vam otkriva kada su oni zadnji put bili onlajn.

#Aplikacije za mobilni telefon

#Fejsbuk

#Mobilni telefon

#Prijatelji

'