AKTUELNO

Da li je Aneli zaista odustala od Janjuša, kad je shvatila da ne može da joj pruži ono na šta je navikla?

Gosti najpopularnije emisije na RED TVu, „Pitam za druga“ bili su novinar Informera - Goran Todorović i voditeljka jutarnjeg programa na RED TVu - Milica Kemez. Joca novinar, voditelj popularnog RED TV formata, još jedno veče razgovarao je sa svojim gostima o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

„Taki je gostovao kod nas u jutarnjem programu i rekao je da misli da se Aneli zaljubila u Stanislava i da joj nije dobro kada je shvatila da od Janjuša neće imati finansijsku podršku, kada je čula Majinu priču i kako se bliži kraj rijalitija – nije joj dobro od tog saznanja. Znamo svi priču o njenom bivšem da joj je svašta kupovao. Šta se tu zaista desilo, stvarno ne znam...Ne verujem da bi se u rijalitiju tek tako prebacila na Stanislava, ipak.“ – rekla je Milica.

Foto: Printscreen YouTube

„Mislim da se Aneli prvo zaigrala, pa zaljubila, mesec dana je držala ta euforija za nečim novim i onda smo došli do stagniranja. Kada si zaljubljen – ne čuješ ništa, a onda kada dođe period stagnacije, tada slušaš šta drugi imaju da kažu o toj osobi. Aneli je kasno čula ko je Janjuš i kako se napolju ponaša – presabrala se i shvatila da Janjuš nije čovek za nju, jer je Aneli navikla na muškarca koji dobro privređuje. Postoji mogućnost da grešim, ali po trenutnim dešavanjima vidim da je to prosto tako.“ – rekao je Goran.

Foto: Printscreen YouTube

Goran i Milica su se složili da su Janjuš i Aneli bili najzanimljiviji na početku, dok je ljubav cvetala – kadasu bili stalno sa sinom Urošem i psom Vesnom, ali da ne mogu da predvide da li je ovaj njihov raskolsamo faza ili zapravo konačan kraj njihove ljubavne priče.

Foto: Printscreen YouTube

Sa Jocom novinarom, Goran i Milica pretresli su i ostale aktere „Elite“, poput čuvenog četverca – Ša, Mione, Stanislava i Maje. Za slučaj da ste propustili njihov sud, na RED TV Youtube-u možete pogledati celu emisiju „Pitam za druga“.

Autor: S.P.