AKTUELNO

Najzad smo saznali kako se partnerke Kendija i Pande nose sa tim što su stalno zajedno.

Sanja Stanković i Stefan Savin – voditelji potpuno nesvakidašnjeg jutarnjeg programa „Ne gledam ti ja to“, na RED TVu, ugostili su ovog jutra svog dragog kolegu Stefana Kandića Kendija. Povod za ovo lepo gostovanje jeste Kendijeva nova životna uloga, ali i novi projekti koji nas očekuju.

Kendi se odnedavno ostvario u ulozi oca i ta srećna vest bila je sjajan početak razgovora sa Sanjom i Savinom. Prošle nedelje Kendi je krenuo da gostuje kod ovog sjajnog voditeljskog dvojca, kada mu je partnerka javila da treba da se porodi. Sedam dana kasnije, Kendi je stigao na gostovanje – a njegov život je oplemenjen jednom malom Anikom.

Foto: Printscreen YouTube

„Prošle nedelje sam stigao do vas, do zgrade kada me je zvala moja lepša polovina i rekla mi je : Krenulo je! Beba se rodila mesec i po dana ranije, mi smo znali da će se ranije roditi – ali ne i da će biti ovoliko ranije. Nedelju dana razlike, a potpuno drugačija priča. Anđela je dosta bolje, obzirom da je teže podnela trudnoću, bebica je u inkubatgoru jer se rodila ranije – ali je sve u najboljem redu. Inače, Anika je dobila nadimak u bolnici – svi je zovu Mrvica, jer je baš malena. Želim da kažem svim očevima, tek kada vidiš to stvorenje tek tada dobiješ pravi osećaj. Nemojte da se osećate loše ako pre toga niste dobili taj osećaj. Tek kada sam je video dobio sam taj neki osećaj. Pre toga bih lagao da sam rekao da se sve promenilo. A tek kada sam je dodirnuo – to je već neki mnogo veći nivo.“ – rekao je Kendi.

Foto: Ustupljene fotografije/ Foto: Anđela Borić

Kendi je ekskluzivno objavio i novi RED TV projekat.

Foto: Printscreen YouTube

„Sa Pandom spremam novu emisiju pod nazivom „Dođi u moj grad“. Biće više sezona. Za početak posetićemo osam ili deset gradova u Srbiji, a kasnije verujem da ćemo posetiti i gradove u regionu. Poenta emisije jeste kada odeš u taj grad – šta sve možeš tamo da radiš jedan ceo dan. Mi ćemo predlagati gde otići, šta posetiti i raditi tamo. Po našem nekom planu, gledaoci mogu da se vode. Biće dosta edukacije, ali i šale.“ – objasnio je Kendi.

Panda je pred kraj emisije došao u studio jutarnjeg programa RED TVa da se pozdravi sa svojim kolegama, a Sanju je zanimalo da li im supruge remete vezu.

Foto: J. Simonović

„Panda i ja smo baš pričali da pored Lepog Miće, nas dvojica imamo najidealniji posao. Naše žene uvek mogu da vide gde smo. Kada kažemo da radimo, mi smo tu – na TVu, sve je transparentno.“ – poentirao je Kendi.

Šta je još sve Kendi otkrio Sanji i Savinu i kako je prošao njihov zajednički challenge, ako ste ovog jutra propustili – možete pogledati na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.