AKTUELNO

Onog ko pobedi očekuje vredna nagrada.

Veliki šef je stavio pred zadrugare veoma zanimljiv izazov. Naime, oni su imali zadatak da bez korišćenja ruku prenesu balon do kante koja se nalazi na četiri metra udaljenosti od njih.

Foto: TvPink Printscreen

Zadugari su bili veoma domišljati u ovoj igri i birali su taktiku kojom će se najlakše i najbrže snaći u ovoj igri i ubaciti što veći broj balona u kantu.

U ovoj igri su se odlično snašli Bane Čolak, David Dragojević, ali i Sava Perović koji su se svojski potrudili da izdominiraju u ovoj igri.

Foto: TvPink Printscreen

Isto tako, ni zadrugarke ništa manje nisu bile spretnije od muškaraca. Stanari Bele kuće su se svojski potrudili da što veći broj balona ubace u kantu, jer je samo jedan od njih pobednik u ovoj igri.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je brujala muzika, oni su sa puno elana i u ritmu muzike prenosili balone. Ovo je pre svega bila odlična zabava za sve njih, a ko će poneti počasnu titulu pobednika ostaje da saznamo.

Pročitajte još: PREDOSETIO DA ĆE MU MAJKA DOĆI! Savo ispričao svoj san koji mu je ukazao na OVO, a onda je Luna priznala DA JE SANJALA NEŠTO LEPO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'