AKTUELNO

Drugo mesto zauzeo Miki Đuričić.

Dešavanja iz najgledanijeg rijalitija "Zadruga"su inspirisale mnoge korisnike društvenih mreža da od situacija  koje su se zbile u Beloj kući izmontiraju video-snimke, pa da čak i od onih ozbiljnih prikažu sve kroz šalu.

Foto: Printscreen Youtube

Tokom sinoćne večeri učesnici ovog zabavnog programa su gledali priloge čiji su glavni akteri oni sami. Ovi klipovi su izazvali pravi smehotres, a Veliki šef je poslao pismo kojim je obavestio zadrugare da je vreme da se odluči koji bi snimak izdvojili kao omiljeni.

Dragi zadrugari, večeras ste odgledali mnogo zanimljivih klipova, a sada je vreme da odlučite ko je po vašem mišljenju pobednik večeri. Glasaćete jedan po jedan i reći ko i zbog čega treba da bude pobednik ove zabavne večeri - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari su skoro jednoglasno odlučili da to bude Miljana Kulić, s obzirom na to da je najveći broj snimaka bio na njen račun, a ono što je evidentno bilo jeste da su se svi grohotom smejali nakon priloga na kojima je ona.

Foto: Printscreen Youtube

Pored nje, zadrugari su istakli i da je klip na kome Miki Đuričić doziva Žutu da ne lovi kokoške takođe jedan od najboljih klipova posle koga su se slatko nasmejali.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Zadrugari ODGLEDALI KLIPOVE u kojima su oni glavni akteri, EVO kako su ih DOŽIVELI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'