AKTUELNO

Haos nema kraja!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici su pogledali kratak klip o Teodori Delić.

Nisam prepoznala da se o meni radi, s obzirom da se ja ne družim sa dekama. Što se tiče Takija, on je odavno ispričana priča - kratko je odgovorila Teodora.
Teodora me nije vređala, a Milica jeste. Ako sam ja baba u 48, kako tvoj partner u 45 godina nije deda? Trebalo je da kažeš da si napolju bila sa dedama - rekla je Kačavenda.
Je'l bila tema s kim sam ja bila? Šta sam ja rekla, da je on mlad - kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene zoveš babom. Onda se ti zabavljaš sa dedama. Pričalo se u klipu o tebi, ne o Delićki. Pričala si kako sam ja jurila piletinu. Ti juriš dede - rekla je Milena.
Bila sam sa dedom i popraviću to. Ti ostaješ baba svakako. Neću da komentarišem ljude koji nisu učesnici - rekla je Milica.
Deda je, skini mi se s vrata, budalo. Za mene je Milena završila rijaliti, otkad se vratila. Neću da joj opsujem mrtvu majku - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako može da se služi čime želi, spremna sam na niske udarce. Ne moraš ni da paziš, već si me vređala najstrašnije. Molim te, ne sramoti se. U odnosu sa Terzom htela si da opereš s*ks sa dedama. Kad budem bila u odnosu sa piletinom, komentariši - kazala je Kačavenda.
Kad ja budem ovde sa dedom, ti komentariši - odbrusila je Milica.
Učesnici su pričali detalje o tom odnosu. Ti nisi pomenula da je to deka - rekla je kuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da kažem, njihova svađa. Neću da se mešam, nisam s njom. Današnje devojke ne biraju reči za starije osobe. Mislim samo na godine - ogradio se Terza.
K*rčavenda je najveći folirant, stidi se. Napadaš žene, vređaš muškarce, odvratna si. Povraća mi se od tebe. Pričaš o plasmanima i napadaš ljude bez ikakvog razloga. To za mene nije normalno - rekla je Miljana.
Ja ne bih želela da se ti nađeš u mojoj situaciji i ne bih te tako komentarisala. Imaš šifre, javi se mentalnim ustanovama. Mešaš alkohol i tablete. Ja sam tebi želela dobar plasman, da te podsetim. Za tebe sam p*čka kosmička - rekla je kuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti meni daješ dijagnoze, mrs u p*čku materinu. J*bo te onaj ko te doveo - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.