AKTUELNO

Iskreni do koske!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ukućani večeras biraju između Nemanje Gačića i Teodore Delić kome žele da vide leđa.

Sledeći na redu da nominuju su Maja i Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče gledaocima, što se tiče ove nominacije ne bih baš da dužim, što se tiče Tedoore ja nju stavrno gotivim mnogo mi je draga, komentarisali su ljudi da ću imati neki čudan stav prema njoj, ona se prema meni nikada nije ponela loše, ima korektan odnos sa zadrugarima. Njen odnos u vezi neću da komentarišem, njih stvarno poštujem, mnogo volim Bebicu i stvarno gledam da tu budem neutralna, ništa mi Teodora loše nije uradila, gotovim je, ona ni malo nije glupa, mi se samo pogledamo i znamo šta mislimo. Samo za neke stvari treba više da poštuje Bebicu ako joj je stalo do njega i mislim da tu neće biti peoblema jer je poštuje maksimalno. Gačić je prema ženama jako ljubazan, jako je ružno da pričaju o čoveku da je gej a ima žensko dete, na prvom mestu je otac zato ima dobar odnos prema ženama. Mislim da ima simpatije prema Teodori, on ima toliko prodoran glas i uvek ga čujem u snu dok priča, on kad priča normalno on se dere. Prema meni je bio top uvek i gotivim ga, volim da bockam. Šaljem Nemanju, ostavljam Teodoru -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Gačić i ja od početka imamo super komunikaciju, odličan odnos, imamo teme u kojima se kapiramo skroz, ne družimo se mnogo ali uvek ponekad popričamo i skroz smo okej. Teodora i ja imamo neki zadrugarski odnos, izgleda neki nepostojeći odnos,nepričamo nikad i to je to. Teodora je mnogo bezobrazna prema Nenadu, totalno ga ignoriše konstantno, meni bi to mnogo smetalo u odnosu, da sam na Nenadovom mestu. Meni je bilo jezivo kad je on plakao u jednom trenutku zbog Miljane, da je tako moja devojka plakala ja bih završio za sva vremena. Moje viđenje je da Bebica ima neka osećanja prema Miljani, da nije ušao u odnos sa Teodorom ko zna šta bi tu bilo. Teodora itekako to njemu pamti i mislim da neće zaboraviti. Ovakav odnos ne vodi ka nečemu dugotrajnom ali ja bih voleo da oni mogu da uspeju. Gačića boli uvo, Bebica mu nije drugar tako da može da radi šta oće sa Teodorom -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.