separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ZBOG ĆERKE ZAVRŠIO IZA REŠETAKA! Miljana ispričala zbog čega je Sinišu prijavila policiji: ČUO NAS JE CEO KOMŠILUK! (VIDEO)


Sve se dogodilo pre nekoliko meseci.


Miljana i Marija Kulić tokom razgovora sa ukućanima komentarisali su svog oca i supruga Sinišu Kulića. Tom prilikom Miljana je odlučila da ispriča i zbog čega je prijavila oca policiji, tokom leta kada je Marija otišla na more.

Autor: TvPink Printscreen

O ovoj situaciji domaća javnost je danima pričala, a Miljana je večeras istakla kako otac sa njom zbog svega nije želeo danima da priča.

Otpratili smo mamu na more, ja sam počela da plačem. Sigurno sam plakala dok mama nije stigla do Novog Pazara. Tijana je otišla dan posle, a Ana je već bila kod momka, jer joj je momak Crnogorac. I ostala sam sa tatom, Željkom i Klarom. On je počeo da se svađa sa mnom, nije hteo da vidi Klaru u kući. Ceo komšiluk nas je čuo - započela je Miljana.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja mu svašta kažem tada i to izađe u novinama. Nije razgovarao sa mnom tri dana. Samo je došao i rekao: "Hvala ti, Miko" i stavio novine na sto. Onda je bio priveden. Posle sam ga pozvala. Rekla sam da zbog Klare ne želim da se svađamo i ja sam mu se izvinila. Tata me nikada u životu nije udario, samo je jednom sa Zolom imao problem - govorila je Kulićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti