separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

POPIJE, DOĐE I SVAĐA SE SA MAMOM: Miljana otkrila do sada nepoznate detalje o Siniši Kuliću, ovim priznanjem je šokirala sve! (VIDEO)


Rešile sve da otkriju.


Dok su zadrugari polemisali o gestu Lazara Čolića Zole, koji je ranije danas ceo svoj honorar dao Miljani Kulić, njena majka Marija izjavila je kako bi to isto učinio i njen suprug Siniša Kulić. Ovom prilikom Kulićke su počele da pričaju o Siniši, za kog su imali samo reči hvale.

Autor: TV Pink Printscreen

Siniša bi to uradio! Moj muž je takav! Njemu je to najlakše. On bi to uradio. Udala sam se sa 18 godina, a sa 19 godina sam rodila Miljanu. Kada smo počeli da se zabavljamo, ja sam imala nepunih 17 godina, a on je tada imao 32 godine - pričala je Marija.

Autor: Pink.rs/Srđan Kuvekalović, Pink.rs

I to što ljudi pričaju da moj otac nije radio, moj otac je donosio vreću para! Donosio je pun automobil patika za mene. U školu kada je dolazio po mene, kaže: "Evo i za sve tvoje drugarice". On je stariji od nje i on ima jednu manu, što popije jednu i dođe, svađa se sa mamom i meni to smeta. I oni se posvađaju zbog mene. On pije, ali slabo jede, pa ga brzo uhvati. On meni ne može da oprosti što sam imala s*ks pred kamerama i ostala trudna. Tada je dobio pritisak - nastavila je Miljana.

Autor: TV Pink Printscreen

A on je kao moj otac... Žensko dete, samo da ne bude... Nije da je ona k*rva, ali ipak kada imaš javno s*ks u rijalitiju, ne može nikako da se to opravda - dodala je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti