separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

KREĆU NA RAJSKO OSTRVO DA REŠE SVE! Miljana i Zola će sada odlučiti kakva će im budućnost biti! (VIDEO)


Pratite uživo na TV Pink!


Drvo mudrosti pozvalo je Lazara Čolića Zolu u Rajski vrt, kako bi popričali o obećanju koje je dao Miljani Kulić. Naime, Zola je izjavio da će svoj honorar prepisati na Miljanino ime, kako bi ona bila sigurna u njegovu ljubav, a Drvo mudrosti obezbedilo im je prostor da popričaju o svemu.

Autor: TvPink Printscreen

Želim da se borim za to, dobili smo samo još veći motiv da našu ljubav učvrstimo, nadam se da ćemo uspeti u tome. Još uvek nije idealno, ali ne možemo se više tako ponašati, jer čekamo plod naše ljubavi - ispričao je Zola.
Zola, u svim tim promenama, ti si dao neko obećanje Miljani? O čemu se radi? Mislim konkretno to što ste pričali o novcu? - upitalo je Drvo.

Autor: TvPink Printscreen

Dao sam joj više obećanja, i kako ću se ponašati, ali pošto ona nema poverenja u mene, a ja u nju imam, meni ne bi bio problem. To sam i rekao sinoć, pogotovo zbog onog pitanja da li sam sa njom iz koristi. Razmišljao sam sa njom o tome, ja sam rekao da sam spreman. Ona je sinoć rekla da ne moram to da radim, pa opet me pita da li sam spreman to da uradim. Moram da obavim još jedan razgovor sa njom - rekao je Zola.
Zola, ti i Miljana ćete sada otići na Rajsko ostrvo i porazgovaraćete o tome, ako odlučite, tamo su vam papiri koje ćete potpisati i tamo ostaviti - izjavilo je Drvo.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti