AKTUELNO

Napravili šou kraj bazena.

Veliki šef je poslao pismo u kome je obavestio zadrugare da će u okviru specijalnog zadatka "Misterija broja 25" Miljana Kulić održati motivacioni govor, s obzirom na to da su klonuli duhom. Svi zadrugari su otišli na plato kraj bazena, a Kulićeva je započela svoj govor. Nakon segmenta gde je svojim rečima motivisala zadrugara, a zatim i odgovarala na pitanja, Kulićeva je odlučila da uvede muzički segment.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo je Milica Dugalić zapevala pesmu i poručila zadrugarkama da se večeras skinu u bikini, što je šokiralo Marka Janjuševića Janjuša, a zatim je Miljana uz bodrenje Mirka Gavrića napravila performans za zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva je izvela pesmu "S*ksi biznismen", koju u originalu izvodi pevačica Goga Sekulić, a zadrugari su joj sve vreme pružali podršku aplauzima.

Foto: TvPink Printscreen

Za sam kraj govora Miljana je još jednom pozvala Milicu Dugalić da otpeva zadrugarima splet izvornih pesama, što je zadrugare diglo na noge.

To je to, motivacioni govor je završen. Nađite nekog pevača, muzika je najbolji pokretač svega - poručila je Kulićeva na samom kraju.

Pročitajte: KAO MUMIJA! Mina ZALEPILA Miljani usta kako BI ĆUTALA, zadrugari prasnuli u SMEH! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Milica Dugalić

#Miljana Kulić

#Zadruga 3: Misterija broja 25

'