AKTUELNO

Pokazali su svoj takmičarski duh.

Misteriozna nedelja je zadrugarima donela mnogo izazova koje su zadrugari na sve načine pokušavali da ispune. Tokom današnjeg popodneva je stiglo novo pismo Velikog šefa, a to je bio znak da je novi zadatak pred njima.

Naime, 25 dobrovoljaca je trebalo da se podeli u pet grupa i da kanuima prevezu paradajz koji će držati u ustima od Rajskog ostrva do "Dubioze".

Foto: TvPink Printscreen

Neki od zadrugara su se bolje snašli, nekima i nije baš išlo od ruke, ali su u ovom izazovu pokazali svoj takmičarski duh i nisu odustajali čak i kada po nekoliko puta padnu u jezero, kao što je to bio slučaj sa Veskom Đukićem. Crnogorac je četiri, pet puta pao u jezero, ali se hrabro vratio u kanu i nastavio sa igrom, a zadrugari su ga podržali aplauzom.

Foto: TvPink Printscreen

Isti slučaj je bio i sa Gagijem Đoganijem koji se vešto borio sa kanuom i prebacio paradajz od Rajskog ostrva do Dubioze gde su ga čekali ostali zadrugari.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: PUKLA TIKVA ZBOG NIKOLE OROZOVIĆA! Nina se pravdala Radetu da NEMA NIŠTA sa ovim zadrugarom, on joj ovako ODBRUSIO! (VIDEO)

Jedno za drugim dobrovoljci su prelazili od Rajkog ostrva do Dubioze, kako bi što pre izvršili zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Osim zdravog sportskog duha, ovaj zadatak je zadrugarima pružio i dosta smeha, kako se mnogo komičnih situacija desilo dok su ga ispunjavali.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima u nastavku ovog teksta pogledajte kako su se dobrovoljci snašli u ovom zanimljivom zadatku.

D. B.

#Gagi Đogani

#Vesko Đukić

'