AKTUELNO

Ono što je Toma uradio, pevačicu je poprilično razbesnelo, a po svemu sudeći, ona je odlučila da uzvrati udarac Paniću!

Javnost je pre nešto više od nedelju dana potresla vest da je bivši učesnik 'Zadruge' Toma Panić fizički nasrnuo na Nadeždu Biljić u njenom stanu. Samo nekoliko dana nakon tog nemilog događaja Panić se svojim pratiocima na Instagramu pohvalio kako uživa u spa centru, da bi ubrzo nakon toga obelodanio da je tamo bio sa, kako su mnogi posumnjali, novom devojkom.

Foto: Printscreen Instagram

Ono što je Toma uradio, pevačicu je poprilično razbesnelo, a po svemu sudeći, ona je odlučila da uzvrati udarac Paniću, pa se svima pohvalila kako uživa u društvu nepoznatog muškarca.

Biljićeva je u opisu fotografije stavila i nekoliko srca, a njene pratioce na društvenoj mreži Instagram obradovalo je to što je ponovo vide nasmejanu i veselu.

View this post on Instagram

💖💖💖💖💖💖

A post shared by karma_je_kurva ♐♍ (@nadezda_biljic_official) on

PROČITAJTE JOŠ: NADEŽDA BILJIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Bivša zadrugarka, nakon PAKLA kroz koji je prošla zbog Tome Panića, DRASTIČNO promenila izgled!

Inače, Nadežda se pohvalila da je spremna za nove stvari u životu i velike promene, a počela je, kao što rade mnoge žene, od svoje frizure, te je od nežne plavuše postala vatrena crvenokosa.

Autor: Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'