AKTUELNO

Rešio da progovori!

Kao i svakog četvrtka i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka". Ovo je vreme kada se svi zadrugari prisete situacija koje su možda i zaboravili, ili kojih ne žele da se sećaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su imali ove noći priliku da pogledaju i šta su to u krevetu radili Stanija Dobrojević i Marko Marković. Osim što su se mazili i pipkali, oni su pričali i o Stanijinom oblačenju. Posle snimka Marko je priznao da mu sada smeta kako se Stanija oblači, jer ostali muškarci u kući mogu da odmeravaju njeno telo.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao kada smo počeli da se družimo: "Šta te briga, Vladimir je staromodan, neka samo pršti", da bi Marko sada promenio priču. Sada je počeo da menja ploču. Meni se to dopalo, a ne kao Vladimir: "Molim te, obuci to, pa obuci to", ne mislim da je Marko toliko ljubomoran, ali mu smeta. Inače, što se tiče njegove priče, on mi kaže: "Ja kada sam bio klinac pre jedno deset godina, ja sam gledao tvoje slike i ložio sam se na tebe, ti si mi bila bomba" i tako gleda, poljubi me i kaže: "Ne mogu da verujem da sam sada sa tobom", ali da je ljubomoran preterano, mislim da nije - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne smeta mi što ne nosi brus, okrenem malo na šalu, ali iskreno obuče onaj šorts i vidi se pola d*peta... Sada mi malo smeta kako ona šeta. Ja sam kao tele blenuo u njene slike. Nisam mogao da verujem ko je ona, a sada je tu pored mene. Malo samo ljubomoran. Ovako je sasvim okej obučena - izjavio je Marko.
Ja sam čuo da je Marko vodio Stanijinu fan stranicu na Fejsbuku dok je bila na Farmi - pričao je Bane Čolak.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Stanija Dobrojević

'