AKTUELNO

Pantovićeva pokušala da se opravda.

Opšta pometnja je u Beloj kući nastala zbog zaostalog duga koji su zadrugari napravili tokom jučerašnjeg dana u salonu lepote. Kako ukućani nisu postigli dogovor ko je napravio dug, Veliki šef je odlučio da reaguje i obavestio je ukućane da se salon lepote ukinut do kraja ove sezone.

Lepi Mića je besan zbog bezobrazluka svojih cimera, pa je odlučio da očita bukvicu zadrugarkama za koje smatra da su napravile prekršaj.

Foto: TvPink Printscreen

Ja tvrdim životom da Ljuba nije platila usluge u salonu lepote. Ja uvek plaćam novcem, svako piće plaćam novcem. Ti nisi kešom platila salon - pričao je Lepi Mića.
Ti ćeš meni da kažeš da ja treba da kažem ono što ti hoćeš. Ja sam lepo rekla ako me pozovu i kažu da sam ja, ja ću reći... Ti ne možeš da tvrdiš da ja nisam platila frizera, možeš da kažeš da misliš - dodala je Ljuba.
Keš pare nisu dali Stanija i Ljuba. Nisi ti jedina koja nije plaćala salon. Nisi platila frizera, nemoj me praviti budalom. Ti i Stanija ste ispale pravi ološi prema nama - nastavljao je Mića sa optužbama.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: LUNA IMA NOVI FETIŠ! Nije odolela Markovom pupku: Čačkala ga i mazila, pa priznala ŠTA JE UZBUĐUJE (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ljuba Pantović

'