AKTUELNO

Nije smela ni da pisne!

Ljuba Pantović tokom rasprave između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, zbog klipa u kom Ana Korać govori Lepom Mići da će olako ostaviti svog sadašnjeg dečka kada budu izašli iz rijalitija ,,Zadruga 2" ustala je i otkrila šta sve zna o Koraćevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Po kriterujumu Ane Korać, njen dečko mora da ispuni kriterijume. Lepo situiran, odrastao, zreo muškarac, koji može da zadovolji nju i njega po svim pitanjima. Ana mora da se oseća sigurno i ispunjeno. Ukoliko on ne ispunjava to, ona to može sama sebi da priušti i taj dobija pedalu. I te kako znam da se u njihovom društvu vodi računa o tome ko se sa kim druži, i mislim da se ovaj klošaričić nikome ne bi svideo, Ana neće neku go-go igračicu voditi sa sobom. On će takvu pedalu dobiti pedalu brzinom svetlosti! Ana je za njega pričala da je s*sica - objasnila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Lepi Mića ponovo ustao, kao i obično i stao na stranu Aleksandre, iako je sa Koraćevom u dobrim odnosima. Uvek realan, očitao je lekciju Koraćevoj.

Nije bilo zezanje, verovatno sam te ja pitao, a ti si verovatno rekla da ćeš brzo završiti sa njim. Isto tako kao što veruješ ti u njega, isto tako i Sandra ima pravo da veruje u ono što su imali dve godine, ti veruješ u ljubav posle tri meseca, a njoj ne daš zapravo da veruje u ljubav od dve godine. Ona veruje da je bila verenica dve godine - odbrusio je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'