separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

NISAM NI ZA VEZU, NI ZA DETE: Marija Kulić osula paljbu po Zoli, pa otkrila šta joj najviše smeta kod ćerkinog dečka! (VIDEO)


Prvo pitanje stiglo je za Mariju.


Na pitanja gledalaca ove noći odgovaraju zadrugari, a prvo pitanje koje je pročitao voditelj Milan Milošević bilo je za Mariju Kulić. Gledaoci su pitali ovu ukućanku da li nju samo novac zanima u životu?

Autor: TV Pink Printscreen

Tokom pitanja gledaoci su poručili Mariji i kako se drugačije ponaša, nakon što je Zola na Rajskom ostrvu potpisao novi ugovor i svoj ceo honorar uputio na Miljanin račun. Tokom Marijinog izlaganja, ona je rekla zbog čega se najviše protivi njihovoj vezi.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam Miljani rekla da nema potrebe to da radi i da je to van pameti. Ja nisam za njihovu vezu ni sa novcem, ni bez novca. Miljana je mene zvala da pričam sa njim, kada mi je Miljana rekla da je Zola priznao njoj da se i dalje kocka, da je Bora u pravu, da je prokockao taj novac koji je zaradio... Ja u svojoj porodici nemam kockare, ali to je najveći porok i tu nema nazad. Ne znam na koji način može da se pomogne ovom momku. Nemam poverenje u njega i to je najveći razlog zbog kog ja ne bih volela da MIljana bude sa njim. To su njihove gluposti i više me ne zanima njihov odnos. Ja nisam ni za vezu, ni za dete - govorila je Marija.

Autor: TV Pink Printscreen

To nije istina! Jasno stojim iza toga da nisam kockar. Ja se jesam par puta kockao, ali ovo je totalna laž da sam ja prokockao sve pare nakon nastupa! Iskreno, mislim da se Marija promenila na bolje, iako to još uvek nije pokazala. Mislim da ona mene ne mrzi i smatra da sam okej za Miljanu - pričao je Zola.

Autor: TV Pink Printscreen

Mama mi je rekla: "Zola je dete bez oca, to je greh uzeti novac od takvog čoveka". Ja sam mislila da on ulazi zbog ličnog interesa. Mislim da se Marija nije promenila, ali mislim da se Zola promenio. On od ostrva nema osmeh na licu, nije iskren... Meni on ovakav ne treba - rekla je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti