AKTUELNO

Prekipelo joj.

Domaća javnost poslednjih nekoliko dana bruji o pevaču Mitru Miriću, nakon što je obelodanjeno da je u ljubavnoj vezi sa 30 godina mlađom ljubavnicom Draganom Janićijević iz Prokuplja iako je oženjen.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: OŽENJEN, A KAO MOMAK ŽIVI! Mitar Mirić u šemi sa 30 godina mlađom! Prihvatio i njeno dete! (FOTO)

Mitrova supruga Suzana Mirić, nakon dve godine koliko su Dragana i on u vezi, više to nije želela da trpi zbog čega je pevača izbacila na ulicu. Kako izvor navodi, Mitar je nakon ove situacije otišao kod svoje devojke.

Foto: Printscreen Facebook/Lepa Gaga

PROČITAJTE: BRAVO, MAČKO! Mirko Gavrić nije mogao da veruje šta čuje! Ivana ga OSTAVILA BEZ DAHA! (VIDEO)

Mitar se zaljubio kao tinejdžer i za posledice nije mario. Briga njega za brak, on je na sedmom nebu. Supruga je znala da joj je folker neveran, ali nije znala ko je u pitanju. Sada kada se sve to obelodanilo, isterala ga je iz kuće i više ne želi da čuje za njega. Mitrova još uvek zakonita žena je dama i mnogo mu je pomogla u životu. Međutim, više neće da toleriše neverstvo, a ni to da je sa ljubavnicom javno bruka. Rekla mu je da pokupi stvari i isterala ga iz kuće - tvrdi izvor.

Inače, Mirić je i pre nekoliko godina navodno morao da napusti kuću zbog devojaka sa kojima je provodio vreme u svojim tajnim stanovima u Zemunu.

Foto: Printscreen Facebook/Lepa Gaga

Neću ništa da vam kažem. I da potvrdim čaršijska nagađanja i da ih demantujem, opet će svako da priča svašta. Ma šta da se dešavalo, ja svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira - rekao je tada Mitar koji ovoga puta nije želeo da se oglašava.

Pink.rs

#Mitar Mirić

'