AKTUELNO

Milica i Bora ostali su zatečeni Đoletovim predviđanjem.

Ne očekujte obična jutra na RED TVu, jer takva uz emisiju “Ne gledam ti ja to” ne postoje. U tom geslu –voditeljski par koji volite, Milica Kemez i Bora Santana ugostili su Đoleta Kralja, nekadašnjeg zadrugara, sada mahera kada je u pitanju prognoziranje budućnosti.

Đole Kralj, nekadašnji zadrugar, sada na popularnoj društvenoj mreži mahom poznatim facama gleda u tarot karte, a sa Milicom i Borom podelio je svoja više nego interesantna saznanja.

Foto: Printscreen YouTube

“Pitali su me ljudi za popularne rijaliti parove, da dam svoju prognozu. Što se tiče Anđela i Anite – oni svakako neće opstati, a Anita i Matora će ponovo biti zajedno. Kada budu izašle iz rijalitija, ponovo će se spojiti. Što se Aneli i Janjuša tiče – Aneli se vraća u svoju kolibu, a Janjuš nastavlja svoj život sa ženom. Zato će se Aneli plasirati visoko, kao i Uroš. Gledam u karte, ali imam i kuglu a kugla kaže da će Uroš biti u finalu među prvih troje učesnika. Još jedno dete će imati Alex i Filip Car. Ova godina će im doneti dosta lepih stvari. Sledeće dete će im biti muško. Rekao sam Filipu, da ako mu se sin bude zvao Đole – kao ja, da ću davati 500 evra mesečno. Tarot kaže da će Miona ostati sa Ša i da će ostati trudna. Ša će postati otac.” – rekao je Đole.

Milica je konstatovala da je Đole ispričao potpuno drugačiju priču od svih astrologa i numerologa.

Đole se pohvalio i da je stupio u kontakt sa Kim Kardašijan i da je susret sa njom, kada bude došla u Beograd, neminovan. Kako je još komentarisao učesnike “Elite”, kao i poznate face – ako ste propustili ovu uzbudljivu jutarnju emisiju na RED TVu, možete je u celosti pogledati na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.