AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

I ove večeri gledaoci imaju prilike da uživaju uz omiljeni "late night" tolk šou "Amidži šou", a Ognjen Amidžić je večeras ugostio Radu Manojlović, Darka Lazića i Dženana Lončarevića.

Foto: TvPink Printscreen

U igrici "Odgovaraj ili ogovaraj", Rada je morala da otkrije ko je njena koleginica koja se nabacivala njenom dečku Harisu Berkoviću.

Znaš koliko je imena, lete mi kao mušice u glavi. Haris jeste lep, nije što je moj, i bilo bi glupo da mu ne prilaze, ali jeste glupo jer znaju da je zauzet. Ali izgleda da zbog toga postane još interesantniji. Pisalo se za mnogo njih, ima i dve proverene za koje sam ja svojim očima videla. Jedna je poznata i popularna, druga je poznata ali nije popularna (smeh). Mi smo u super odnosima, zato što je moja taktika i politika "drži prijatelja blizu, neprijatelja još blize". U poruci koju mu je poslala nije ništa pisalo... Nije bila obnažena skroz, videlo se sve što je trebalo da se vidi. Nisam tražila da obriše. To je iskočilo dok smo bili zajedno. Meni je to bilo zanimljivo, a sa druge strane čudan neki osećaj. Ne znam da li sam ljubomorna, luda, da li da je zgromim ili šta. Ostalo je na tome, koliko ja znam. Objašnjeno je njoj sve lepo, dotični joj je objasnio. Ona ne zna da ja znam - rekla je Rada.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, nije želela javno u emisiji da kaže koja koleginica je u pitanju, ali je obećala Ognjenu da će mu reći nakon emisije.

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

'