AKTUELNO

Zadrugari joj skandirali!

U okviru specijalnog zadatka "Misterija broja 25" zadrugari svakodnevno dobijaju zanimljive zadatke, a jedan od današnjih posebno je obradovao Mariju Kulić. Naime, kako je Veliki šef primetio da su neki od zadrugara klonuli duhom, on je odlučio da će Miljana Kulić održati motivacioni govor od 25 minuta na platou kraj bazena.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je svoj govor započela tako što je zadrugarima objasnila da joj je teško, ali da i pored toga želi da se potrudi da zadatak uspe.

Mene mnogo boli želudac, doktor mi je rekao da izbegavam kafe, a ja sam danas popila kafu. Bez obzira na to, ja sam došla da održim motivacioni govor. Kako da vas motivišem? Ovo traje još tri dana. Kuma (Janjuša) sam dobila, jutros. Motivisan sam zadatkom, obožavam sve zadatke. Mislim da nas očekuje nagrada kakvu do sada nismo videli. Ja večeras neću da pijem, kum sme. Ja sam dovoljno luda i bez alkohola, kume - započela je svoj govor Kulićeva.
Kuma, kuma, kuma! I ja ću postati lud - dobacio je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je nastavila da bodri zadrugara, a njena majka Marija Kulić se sve vreme smejala.

Vi ne možete da vidite kada sam ja tužna, osim ako se neko ne zatekne ujutru na ljuljašci. Samo Mirko Gavrić može da vidi moju tugu. Treba da budete veseli, ovo je zabavno-humoristični program. Treba da pokažete da ste pravi muškarci. Kada sam videla da Vladimir Tomović leži i ja sam dala sebi za pravo da legnem. Dalila i Dejan su najaktivniji bračni par, takvi i vi treba da budete, energični. Proći će i ovo nedelja, ne treba da nas ljudi gledaju kako se vučemo kao creva. Da li vas nešto zanima, pošto imam pet godina rijaliti iskustva? Želim da večeras na žurki budete puni snage, devojke sređene maksimalno, isto tako i muškarci - nastavila je Kulićeva, dok se Marija smejala.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: MINA UZVRAĆA UDARAC! Nakon SUZA prolivenih zbog Tare, Vrbaški rešila da joj se OVAKO osveti! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Kako da ostanemo budni i da se zabavljamo? - upitala je Tara Simov Miljanu.
Skineš se u kupaći, uđeš u bazen, voda pokreće i regeneriše - posavetovala je Miljana, pa nastavila da drži svoj govor.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zadruga 3

#Zadruga 3: Misterija broja 25

'