separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

EMINA NAPUSTILA MUSTAFIN DOM NAKON SKORO DVE GODINE OD RAZVODA! Pevačica se preselila u skromniju kuću i živi blizu bivšeg muža! (FOTO)


Preselila se sa sinovima.


Pevačica Emina Jahović razvela se od Mustafe Sandala pre skoro dve godine, a nedavno je odlučila da napusti porodični dom u Istanbulu gde je živela zajedno sa njim i sinovima Jamanom i Javuzom

Autor: Instagram

Emina sada sa naslednicima živi u kući koja se nalazi nedaleko od Mustafine, kako bi dečaci često viđali oca.

Autor: Printscreen Youtube

Pevačica je pre nekoliko meseci našla kuću u komšiluku jer joj taj kvart odgovara, ali nije mogla odmah da se preseli. Opremanje novog doma i sama selidba je potrajala, pa se tek nedavno preselila. Mustafa nije pravio problem što se zadržala više nego što je dogovoreno. Emina i sinovi su prezadovoljni novim domom, a dečaci posebno, jer im je tata blizu, pa mogu često da ga viđaju - priča izvor.

Prema saznanjima nova kuća u kojoj živi Emina mnogo je manja po kvadraturi od prothodne, ali je veoma luskuzna. Pevačica je novi dom opremila baš kako je želela, a uložila je i u skupoceni nameštaj.

Autor: Instagram

Sadašnji dom je manji od prethodnog, ali je i ovaj veliki i odiše luksuzom i glamurom. Emina ga je opremila najskupljim i najsavremenijim nameštajem, kuća sadrži dnevni boravak, kuhinju i nekoliko spavaćih soba. Ima prostrani balkon, u jednom kupatilu je džakuzi, a u dvorištu se nalazi i bazen. Ona se pošteno istrošila kako bi opremila novi dom, ali vredelo je jer izgleda kao iz magazina - dodao je izvor.

Emina je inače pre nekoliko meseci izjavila kako je tačno da će živeti u delu gradu u kom živi i njen bivši suprug.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti