separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Stigli su rezultati obdukcije Lane Bijedić (19): Mlad život nasilno je prekinut, a njeni poslednji trenuci BILI SU STRAVIČNI


Devetnaestogodišnja Lana Bijedić koja je ubijena, a njeno telo pronađeno u nedelju oko 19 sati u reci Studenčici pored Ljubuškog, biće sahranjena u četvrtak, 10. oktobra.


Sahrana će biti obavljena na Gradskom groblju Sutina u časova. Lana je bila ćerka jedinica.

Obdukcija je pokazala kako je mlada Mostarka ubijena. Na glavi je imala nekoliko rana od udaraca, a na vratu tragove koji nastaju kod gušenja.

Policija još traga za osumnjičenima, a radi se na veštačenju njenog mobilnog telefona koji je pronađen tokom uviđaja.

Njene kolege i prijatelji iz Srednje građevinske škole oglasili su se kazavši da je Lana bila posebna, inteligentna, kreativna i iskrena devojka, zainteresovana za mnoge teme o kojima njeni vršnjaci često i ne razmišljaju.

Autor: Gradsko groblje Sutina

– U našoj školi i u našim srcima ostavila je traga svojom osobnošću. Osvajala je nagrade na takmičenjima iz engleskog jezika i kulturnog nasleđa - napisali su.

Kolege i nastavnici odali su joj počast muklom tišinom koja je vladala tokom svih časova u školi.

Lana je trebala doputovati u Sarajevo gde je trebalo da nastavi svoje obrazovanje, ali su njen život i snovi tragično prekinuti, piše Klix.

Ribar našao telo nesrećne devojke

Njeno telo izvučeno je u nedelju iz reke Studenčice, na pola puta između Čapljine i Ljubuškog, prema skretanju za vodopad Kravica.

Ribar koji se tu zatekao, primetio je da voda nešto nosi.

Iako u prvi mah nije bio siguran da je reč o telu, on ga je ipak, da ga voda ne odnese, štapom zakačio i uspeo da dovuče do obale, posle čega je alarmirao policiju u Ljubuškom i Hitnu pomoć.

Uočeni su hematomi, pogotovo na rukama i kod jednog oka. Istražitelji sumnjaju na tragove borbe, a s terena su izuzeti fragmenti koji će biti poslati na veštačenje.

Policija proverava koga je sve zvala u noći ubistva. Navodno je signal njenog telefona poslednji put lociran kod Čapljine.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti