AKTUELNO

Operacija uklanjanja Aleksandra Vučića sa čela države nastavljena je i danas, iu režiji opozicionih medija i političara koji služe stranim ambasadama.

Tajkuni, opozicija i "nevladine organizacije" koje pomažu pojedine ambasade udaraju na predsednika Srbije jer brine o svom narodu i o državi koju vodi.

Na portalu "Danasa", jednog od medija pod kontrolom dela opozicije, osvanuo je tekst pod naslovom "Birodi: Vučić se u medijskim nastupima bavi temama van njegovih ustavnih ovlašćenja."

Upravo o ovakvim napadima i kreiranju mišljenja javnog menjanja preko medija je i govorio danas Vučić tokom obraćanja naciji. On je podvukao da je cilj svih ovih napada da se na vlast u Srbiji postavi marionetska vlada, koja će priznati tzv. Kosovo i uvesti sankcije Rusiji.

Ovo je samo naredni korak, ne samo da se Vučiću zabrani da pomaže u izborima, nego da mu se zabrani da bude predsednik Srbije, bez obzira na fantastičnu podršku koju mu je narod dao i na predsedničkim izborima i koju uživa sada. I sve sa ciljem rušenja nezavisne, samostalne politike koju Srbija vodi.

I jedina prepreka tom rušenju je upravo Vučić. Zato svim silama, sa svih strana, udaraju na njega.Dva beživotna tela pronađena u Novom Sadu00:00/00:08