AKTUELNO

Kad god mislimo da smo od njih sve čuli i videli oni uvek nekom novom glupošću sebe prevaziđu! Ovo u svom saopštenju ističe Aleksandar Mirković, člana Privremenog organa grada Beograda.

- Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladimir Obradović medijima je dao izjavu kako oni odbijaju da dođu na konsultacije pred Konstitutivnu sednicu Skupštine grada koja je zakazana za 19. februar- piše u saopštenju.

- Sve to bi i moglo da se razume u sklopu njihove stalne standardne destrukcije koju uvek imaju, da na prošlom Privremenom organu, nije upravo Dobrica Veselinović u prisustvu Vladimira Obradovića, sam tražio i insistirao, da se konsultacije pred Skupštinu održe par dana ranije, kako bi se videlo ko će gde da sedi i dogovorili još neki tehnički detalji-piše u saopštenju.

- Na to je predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić rekao da nema ništa protiv i da se dogovore sa Nikolom Nikodijevićem oko detalja, koji je dok je bio predsednoik Skupštine grada Beograda sa svojom službom to uvek i radio- piše u saopštenju.

- Sada, upravo oni koji su tražili konsultacije, javnost teatralno obaveštavaju, kako ih demonstrativno odbijaju i da će oni u toku današnjeg dana da donesu odluku šta će da rade i kako će da se ponašaju- piše u saopštenju.

- Nemamo dilemu da će njihova odluka kao i uvek do sada „da bude smislena i u interesu Beograđana“, poput odluke da demoliraju Stari dvor, uđu na silu u Skupštinu grada i na taj način proglase pobedu i osvoje vlast- piše u saopštenju.

- Zato još jednom želim da im poručim, da dokle god smo mi ovde, neće im biti dozvoljeno da ruše Beograd, razaraju institucije i uništavaju sve što čini jedno civilizovano i normalno društvo, ali moram da priznam, kao što sam već rekao, kad god mislimo da smo od njih sve čuli i videli, oni nas uvek iznenade nekom novom glupošću i destrukcijom- piše u saopštenju.