AKTUELNO

Košarkaši Partizana večeras su nakon dva meča u prvoj rundi plej-ofa AdmiralBet ABA lige, obezbedili plasman u polufinale takmičenja.

Crno-beli su bili bolji od Igokee, pa će u narednoj rundi igrati sa ekipom Budućnosti, a trener Partizana, Željko Obradović nakon meča je održao nikad kraću konferenciju za medije.

- Jasno je bilo da smo došli sa idejom da odigramo dobro, pobedimo i završimo seriju četvrtfinalnu. Uspeli smo, to je najvažnije. Ovde atmosfera, navijači Partizana su došli u velikom broju, kao i svake godine u Laktašima, tako je bilo i u regularnom prvenstvu, a i sada. Pitanje je kad ćemo početi polufinale, treba da se pripremimo za to. Igrači koji su počeli, bili su ozbiljni, čestitke, neki nisu igrali najozbiljnije, nažalost - rekao je Obradović, pa dodao:

- Bilo je dovoljno da se drži utakmca pod kontrolom i pobedimo i idemo u polufinale. Igokei čestitam zato što mislim da su imali dosta problema u rostera, dosta povređenih igrača, maksimalno su se borili i želim im sve najbolje u domaćem prvenstvu.