AKTUELNO

Košarkaši Partizana igraju drugu utakmicu protiv Igokee u Laktašima u okviru četvrtfinala AdmiralBet ABA lige sutra od 18.00 časova. Prva susret pripao je crno-belima u Beogradu rezultatom 94:85, pa bi akutelni šampion regionalnog takmičenja eventualnom pobedom obezbedio plasman u polufinale.

Trener Partizana Željko Obradović izneo je svoja očekivanja pred ovaj okršaj. Istakao je da je ambicija da ovu seriju završe večeras.

- Pred nama je druga utakmica protiv Igokee. Imali smo nekoliko dana da se posvetimo njenoj pripremi i da u Laktaše krenemo sa nepromenjenom ambicijom, a to je završetak ove serije već sutra - rekao je Žoc i dodao:

Foto: Beta/ Dragana Stjepanović

- Ekipa Igokee je pokazala da je u stanju da igra na visokom nivou i samo uz maksimalno poštovanje domaćeg tima i visok nivo koncentracije mi možemo do pobede. Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku na isti način kao i svaki put do sada u Laktašima.

U slučaju da bude potrebna majstorica, ona je zakazana za 28. april u Beogradu. Pobednik duela između Partizana i Igokee igraće u polufinalu plej-ofa protiv Budućnosti.

Ovako su igrači Partizana dočekani u Laktašima koji su kao druga kuća "parnom valjku".

Podsetimo, večeras se takođe igra i drugi meč između Mege i Cedevita Olimpije u Stožicama. "Ružičasti" su slavili pre šest dana sa ubedljivih 119:98.