AKTUELNO

Pogledajte kako izgleda najskuplje opremljen stan u Beogradu koji se nalazi u kuli West 65.

Korisnik druištvene mreže X podelio je video snimak na kome je predstavljen najskuplje opremljen stan u Beogradu, a koji se, kako je navedeno u pomenutom snimku, nalazi na Novom Beogradu u kuli West 65.

"Zidovi su obloženi krokodilskom kožom, sa ručno rađenim mozaicima. Svaka stolica košta kao dobar automobil, a kuhinjski elementi kao stan u centru Beograda", navodi agent na snimku i dodaje: "Ovaj stan od 125 kvadrata smešten je u West 65 kuli koja ima sopstveni bazen, spa centar, teretanu, tržni centar i još mnogo toga. Još u hodniku će vas fascinirati grandiozan pod, ručno rađena "Glas Italia" staklena klupa i preskupi "Sicis" mozaici na zidovima. Prozori mogu da se peskiraju samo jednim klikom."

Stan se prodaje sa nameštajem kao što je Baksterov česterfild, Bang & Olufsen tehnika, Boco de lobo sto i stolice od mermera. Kuhinja je opremljena "Gaggenau" aparatima, najsavremenijeg brenda za kuhinjske aprate na svetu. U okviru kuhinje je "Cesar" multifunkcionalna ostava, a iznad su lusteri čuvene dizajnerke Zahe Hadid.

"Vrata su od krokodilske kože kao i svi zidovi u stanu. Master spavaća soba sa 'open spejs' kupatilom, aparatima 'Gessi' i 'Antonio Lupi'. U okviru druge master spavaće sobe nalazi se još jedno kupatilo sa 'Gessi' sanitarijama, tuš kabinom i 'Sicis' staklenim panelom", navodi se.

Objava na ovoj društvenoj mreži izazvala je mnoštvo oprečnih reakcija. Pored onih kojima je se ovako opremljen stav jako dopao, bilo je i onih koji nisu tako oduševljeni. "Više je groblje varijanta", "A enterijer im osmislio DelBoy, a radio Rodni", "Meni izgleda kao ogromno kupatilo. A spavaća de fakto i jeste kupatilo", "Pobednik u kičeraju po m²", "Dokaz da se dobar ukus i stil ne kupuju novcem", samo su neki od komentara.

Luksuzno naselje West 65 na Novom Beogradu steklo je ogromnu popularnost u poslednje vreme. Stambeno-poslovni kompleks West 65 ima 447 stanova i 72 poslovna prostora u 11 stambenih objekata. West 65 sa svojih 40 spratova dostiže visinu od 155.3m i to je najviša zgrada u Beogradu.

Autor: