AKTUELNO

Održan je drugi po redu godišnji "321 Srbija" događaj, a brojne visoke zvanice i gosti imali su priliku da uživaju u višečasovnom programu tokom kojeg su predstavljeni rezultati ovog projekta od nacionalnog značaja postignuti tokom proteklih godinu dana.

Među nagrađenima je i predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović koji je poneo nagradu za razvoj doprinosu banjskog turizma.

Đurović je od Vrnjačke Banje napravio svetsku turističku destinaciju i zaista, kada se sumiraju rezultati rada Đurovića i njegovog tima u proteklih nekoliko godina, jasna je i odluka žirija da mu dodeli prestižno priznanje.

Đurović je prisutne pozdravio i najavio još veći razvoj kraljice banjskog turizma ali i zajedničke projekte sa UG "321 Srbija".

- Još jedna lepa vest... U Vrnjačku Banju stiže još jedna prestižna nagrada. Hvala Udruženju "321 Srbija" na priznanju za izuzetan doprinos razvoju banjskog turizma koje je potvrda naše predanosti i napora koje ulažemo u unapređenje turističke ponude i promociju naše prelepe Vrnjačke Banje. Hvala i svima koji su podržali naše aktivnosti i projekte i doprineli ovom uspehu - rekao je Đurović.

Nagrađeni Vučić i Dačić!

Zbog neodložnih državničkih obaveza, dodeli nisu mogli da prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je nagrađen priznanjem za najveći doprinos razvoju turizma u Srbiji, kao ni ministar Ivica Dačić, koji je nagrađen specijalnim priznanjem. Nagrade će im tako biti uručene naknadno.