AKTUELNO

Od sada okreće novi list.

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", prethodnih meseci proživela je pravi pakao tokom boravka u ovom zabavnom programu. Naime, nju je suprug Slobodan Radanović prevario pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

Ovo ju je potpuno rastrzalo, a njih dvoje su odlučili da stave tačku na svoj brak i posvete se karijerama. Kockareva svakodnevno svoje fanove obaveštava o svom privatnom životu putem društvenih mreža, a ovom prilikom je svima stavila do znanja da ona nikada neće dozvoliti sebi da bude "stara Kija".

Foto: Printscreen Instagram

Promenila se. Vidi joj se u očima, oseti se to u njenom dodiru, čuje se to u njenom glasu. Ona nije ista i nikada se neće vratiti - citirala je Kija.

Pročitajte još: ZAJEDNO SU SE ZAPUTILI NA ISTO MESTO: Evo koje bivše zadrugare je Ana Korać odvela u porodični dom! (FOTO)

U prethodnom rijalitiju se pokazala kao devojka koja je uspela stoički da se izbori sa prevarom, a trenutke slabosti očigledno želi da zaboravi.

Šta će to Kristina promeniti u svom životu i kojim kriterijumima će se voditi pri izboru novog dečka kako ne bi bila povređena ostaje da saznamo.

Foto: Pink.rs

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'