AKTUELNO

Uspešno obavile zadatak!

Ana Korać i Kristina Kockar noćas su dobile zadatak od Drveta mudrosti, a nakon što su ga uspešno obavile, dobile su nagradu koju su tražile. Naime, Drvo je reklo Ani i Kiji da je potrebno da nagovore Miljanu Kulić da održi motivacioni govor.

Foto: RTV Pink

Pre nego što su krenule sa izvršavanjem zadatka, Ana je sakrila Macin neseser, ali i otkrila da je pronašla pola pisma u kupatilu koje je dala Milanu Miloševiću. S obzirom na to da su svim silama želele nagradu, Koraćeva i Kockareva su napravile detaljan plan koji će im pomoći da uspešno obave zadatak koji su dobile.

Foto: RTV Pink

Moraš da održiš motivacioni govor, kao pred spavanje za laku noć, kao za lepe snove, ali moraš odmah, pola četiri je - govorile su Ana i Kija Miljani.

Foto: RTV Pink

Trudcina je ove reči svojih cimerki ozbiljno shvatila, zbog čega je odmah održala govor, a pomogle su joj upravo Ana i Kija da u što kraćem roku okupi sve ukućane u dvorištu koji su već bili u svojim krevetima.

Foto: RTV Pink

Ja bih da održim motivacioni govor za laku noć, za pred spavanje. Želim svim građanima lepo veče, lepe snove. Možete da radite svi šta hoćete, samo ispod pokrivača. Nemojte da se ugledate na Nadeždu, ona je loš primer. Sutra ćemo imati generalku od 18 do pola 1. Moram da vas motivišem i da vam kažem da se lepo odmorite - govorila je Miljana svojim cimerima.

Nakon što je Miljana održala govor, a ukućani nastavili sa svojim aktivnostima, Ana Korać i Kristina Kockar odmah su otišle u Rajski vrt, a Drvo im je reklo da ih nagrada čeka na kapiji "Zadruge".

Foto: RTV Pink

Njih dve su otišle do kapije, uzele nagradu koju su dobile i vratile se u Rajski vrt kako bi uživale u soku. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Kristina Kockar

'