AKTUELNO

Nije mala kirija za stan u kome sada živimo, ali šta da radim, tako je, kako je, rekla je pevačica.

Nakon što je napravila dužu pauzu u karijeri, Tanja Savić se vratila iz daleke Australije i objavila pesmu "Švaler", koja je za kratko vreme postala pravi hit.

Foto: Andrej Nihil

Popularna pevačica sa suprugom Dušanom Jovančevićem planira da penziju dočeka upravo u Australiji, te zbog toga ne želi da kupuje nekretninu u Beogradu, iako sada, kada se vratila na scenu, dosta vremena provodi u prestonici.

Dušan ima kuću i motel u Australiji i sad ja treba da kupim stan u Beogradu koji će da sakuplja prašinu. Pa to mi se uopšte ne isplati. Bolje te pare da uložim u nešto drugo - rekla je Tanja za "Informer".

Foto: E-stock

Ona je objasnila i da joj se više isplati da mesečno daje kiriju od 1.000 evra i da živi kao podstanar, nego da kupi svoj stan.

Nije mala kirija za stan u kome sada živimo, ali šta da radim, tako je, kako je. Toliko smo plaćali i kuću na Bežanijskoj kosi dok smo gore živeli, ali ovde nam je mnogo bolje. Stan je dovoljno komforan i ima podzemnu garažu. a i za decu je mnogo bolje da smo u Novom Beogradu - ispričala je Tanja.

Foto: Ivan Vučićević

Ljubav jača od priča o razvodu!

Iako se s vremena na vreme spekuliše kako je Tanja pred razvodom, pevačica tvrdi da je u njenom braku sve u redu. Tanja i Dušan venčali su se 2011. godine, a nedugo zatim pevačica je otišla u Australiju, gde njen suprug živi i radi. Popularna pevačica je u braku sa Jovančevićem dobila sinove Maksima i Đorđa.

Foto: Ivan Vučićević

Autor: M. Đurović

#Dušan Jovančević

#Tanja Savić

#sin

#supruga

'