AKTUELNO

Prvo je koleginica otkrila detalje iz njegovog ljubavnog života, a onda je i sam progovorio.

Jedan od najvećih zavodnika među pevačima bivše Jugoslavije, Halid Muslimović, sada je srećno oženjen i ima decu, ali je njegova koleginica Dragana Mirković u emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Kiš" otkrila koliko su ga devojke volele na vrhuncu njegove karijere, pošto on o tome ne voli da priča.

- Ne znate vi, ja sam bila svedok. I imala sam tu čast da budem gost na nekoliko Haldiovih koncerata kad je bio apsolutno prvi muški pevač u celoj Jugoslaviji. Ja u životu nisam videla toliko lepih devojaka na koncertima. Ali stvarno, najjače misice su čekale, a kakve je devojke imao. Ali ima i sada divnu ženu i decu. Sve u svoje vreme. On ne voli da se hvali - otkrila je Dragana.

Foto: YouTube screenshot

Lea je zatim pitala Halida da li postoji ljubav koju do sada nije ostvario, žena u koju je bio zaljubljen, ali nikad nije bio sa njom.

- Evo Zlata Petrović je moja neostvarena ljubav - rekao je on, što je Zlata i potvrdila.

Foto: YouTube screenshot

- Ja Adelisu mnogo volim, ali tada je bila ona bivša žena. Ja sam kod njega jedno vreme i živela, jer smo putovali tad, imali smo po tri koncerta dnevno. I tada je on meni govorio da sam ja njegova neostaverna ljubav, a ja mu kažem "čekaj, maco, red podugačak" - prokomentarisala je Zlata, na šta je Halid razjasnio da su se oboje prvenstveno poštovali kao kolege.

Autor: V. T.

#Dragana Mirković

#Halid Muslimović

#Zlata Petrović

#pevač

#pevačica

'