AKTUELNO

U okviru promocije drugog studijskog albuma, koji će uskoro biti objavljen, Sloba Radanović odlučio je da, zajedno sa saradnicima, organizuje šou program u kojem je izabrati mladu, nepoznatu pevačicu sa kojom će snimiti duet. Na taj način Sloba će pomoći nekome na trnovitom putu do zvezda.

U drugoj emisiji šou programa ''Pevaj sa mnom'' Sloba Radanović, Darko Lazić i Marko Drežnjak su opet bili na mukama.

Poslednja takmičarka koja se predtavila izazvala je možda i najbolje komentare. Radi se o mladoj Tamari Vujačić iz Podgorice koja je rasppametila žiri nastupom i pevanje.

Predstavila se pesmom ''Još te ima tu'' Milene Ćeranić!

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam utisam kao da si ti zvezda...kao da si već poznata! Kao da si izašla tu da promovišeš svoju novu pesmu. Trudila si se baš, koketirala si i sa kamerom i sa nama. nemam zamerki, stvarno...pevanje odlično...bila si super, rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se pojavi jedna ovakva pevačica sa ovakvim stavom, komentari su bespotrebni. Kao da se pojavila jedna velika zvezda, po meni to i jesi. Ne znam šta bih još rekao...ovo je više od 10ke!

Foto: TV Pink Printscreen

Izgledaš fenomenalno...pevaš predobro! Pevala si pesmu Milene Ćeranić koju ja volim. Kako grune grom tako ti gruneš glasom. I ja ti dajem više od desetke, dodao je Marko Drežnjak

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs