AKTUELNO

Pesmom Vesne Zmijanac, "Svatovi", stručnom žiriju šou programa folk zvezde Slobe Radanovića, "Pevaj sa mnom", predstavila se dvadesetčetvorogodišnja Jovana Vušurović, koja dolazi iz Banatskih karlovaca.

Naime, ona čim je zapevala, bacila je u trans stručni žiri, a u nastavku pesme, članovi su sve više bili zaintresovaniji da čuju njenu izvedbu ove, ne tako lake numere.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su je nagradili aplauzom za izvedbu ove pesme, usledili su i komentari stručnog žirija.

- Bravo za izvedbu, je l' si imala tremu - pitao je Sloba kandidatkinju.

- Ovu pesmu jako volim, emotivno sam vezana za nju, stvorila sam sliku u glavi i emocije su me ponele i zaboravila sam na tremu - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bravo, to se tako i radi. Mnogo je teško da pod tremom izneseš pesmu emotivno, a ti si to uradila preemotivno. Bila si onako kako treba - rekao je Radanović.

- Vidi ovako, sjajna boja glasa, intonativno jako tačna i u gornjoj i u donjoj lagi. Ja kažem Slobi malo pre: "Ako ti ne budeš snimio duet s njom, ja ću" - nasmejao se Darko.

- Ja sam mu rekao: "Samo nemoj da je oženiš" - uzvratio je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ćuti, tu mi je žena (smeh). Jako stabilan vokal, vidi se da se baviš pevanjem. Boja glasa mi se posebno dopala, tako da, sve pohvale - rekao je Darko.

- Super si, haljina je odlična, ovo je izuzetno teška pesma, vidi se da si je osetila na neki teatralan način, tako da, sve pohvale - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Ž.