AKTUELNO

Šok!

Iako je brak Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića važio za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, košarkaš i glumica već mesecima, navodno, prolaze kroz ozbiljnu bračnu krizu. Kako saznajemo, navodno su žestoke svađe košarkaša i glumice postale su svakodnevne, zbog čega već neko vreme razmišljaju o razvodu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll, Tv Pink Printscreen

- Jelisaveta je od kako su se venčali pratila Tea u stopu iako je zbog toga menjala život iz korena. Njih dvoje su početkom 2019. godine dobili ćerku Petru, a dve godine kasnije i sina. Brigu o deci preuzela je Jelisaveta te joj nije toliko smetalo što je košarkaš bio posvećen svojim sportskoim podvizima. Ipak, poslednjih meseci Jelisaveta je sve nezadovoljnija time što im brak nije kao na početku, njih dvoje počeli su da teraju inat jedno drugom i da se konstantno svađaju. Od sitnih rasprava do žestokih sukoba, te je Teo nekoliko puta izlazio iz kuće i na taj način bežao od supruge ali i od problema - objašnjava izvor blizak paru.

Foto: Beta, Youtube

Glumica je mesecima nezadovljna i ne želi više da bude vezana za kuću, nedostaju joj izlasci i provod, a kako je u jednom momentu čak zapostavila karijeru, ona je rešila da se vrati na veliku scenu jača nego ikada, a po svemu sudeći kako govori izvor, Jelisaveta više ne želi da bude domaćica, već želi da i ona gradi karijeru a da se Teo malo posveti kući i deci.

Teo i glumica su u brak uplovili 2017. godine, a kako su mediji tada pisali njima je kum na venčanju bio bivši fudbaler Marko Pantelić.

Autor: pink.rs