AKTUELNO

Teodorina nekadašnja drugarica Slađa nije imala reči hvale za njen buran ljubavni odnos sa Bebicom.

Voditelji najgledanije emisije na RED TVu „Pitam za druga“Anastasija Buđić i Jovan Ilić, ugostili su doskorašnju učesnicu Elite, Slađu Lazić Bošković, a njeno gostovanje podiglo je prašinu među vernim gledaocima Elite, najgledanijeg rijaliti formata u regionu.

Slađa Lazić Bošković i aktuelna učesnica Elite, Teodora Delić nekada su bile bliske prijateljice i delile sve. Više to nije slučaj, a Slađa je rešila da u emisiji „Pitam za druga“ na RED TVu da svoj sud o Teodori, ali i o njenoj vezi sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Foto: Printscreen YouTube

„Videla sam šta je Taki izjavio o Teodori. Oni su se redovno čuli i viđali kada god su imali vremena. Uglavnom sam znala kada se ona viđa sa njim. Ništa to nije bilo tajno. Što se tiče Nenada i njihove veze – čisto sumnjam da će da opstane. Ne sviđa mi se njihova veza uopšte, na početku je i bilo ok – ali te svađe i vređanja...takve uvrede u životu nisam čula. Meni to sve ne liči na ljubav. Teodora Nenadu uvrede neće oprostiti sigurno. U Eliti mu prividno ćuti, jer je verovatno navikla na njega ili ne može da funkcioniše sama u rijalitiju. Verbalno nije jaka, pa ne bi mogla da izađe na kraj sa osudama i napadima – to sam sigurna. Teodora Bebicu gleda kao neki oslonac u rijalitiju, jer nju niko tamo ne dira zbog njega. Teodora je jedini krivac što je naše prijateljstvo propalo. Izabrala je rijaliti umesto prijateljstva. Samo se fokusirala na rijaliti, a u međuvremenu se zaljubila u Bebicu. Sve jedno, tu nema opravdanja da ona svoju drugaricu otkači. Ne vidim između Teodore i Bebice ljubav, ne vidim varnice. On leži, ona leži preko njega...to nije ona, Teodora je živahna. Nije taj tip da sedi, leži i bude statična. Nenad je više porodičan čovek, a Teodora je mlada devojka koja voli uvek da se nešto dešava. Teodorina veza sa Bebicom mi se uopšte ne sviđa.“ – rekla je Slađa.

Doskorašnja učesnica Elite govorila je još o Teodori i njihovom odnosu, a čak su se majke Teodore i Slađe uključile u emisiju, koja je zatresla region. Ako ste slučajno propustili ovo izdanje najgledanije RED TV emisije – tu je RED TV Youtube, gde možete pogledati „Pitam za druga“ u celosti.

Autor: S.P.