AKTUELNO

Aktuelni učesnik "Elite", Darijan Radomirović u rijaliti ušao je sa, tada predstavivši je vanbračnom suprugom, Snežanom Jovićić, sa kojom je nakon nekoliko meseci odnosa ipak odlučio da raskine, te su od tada počeli da iznose jedno o drugome prljav veš.

No, međutim, s druge strane, Miljana Kulić u "Elitu" ušla je kako bi na čistac isterala sve sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, a nedavno se diskvalifikovala, kako kaže, zbog Lazara Čolića Zole koji je diskvalifikovan pre nje odlukom Velikog šefa.

Foto: Pink.rs

Između ostalog, neposredno pred početak jedne od emisija "Pitanja novinara", Miljana i Darijan su sedeli u vešeraju, te mu je ona tom prilikom otkrila da joj je njena numerološkinja rekla pred ulazak u rijaliti da će da upozna novog dečka, čije će ime početi na slovo "D", koji će je ceniti i poštovati i koji se, kako je tada rekla, bavi ugostiteljstvom, što je ona odmah povezala sa Darijanom, jer sve karakteristike upravo odgovaraju njemu. Detaljnije pogledajte u nastavku:

Miljana je ubrzo diskvalifikovana zbog nasrtaja na Bebicu, te je Darijan u više navrata otkrio da je tužan zbog njene diskvalifikacije, a čak je i u jednom razgovoru sa Drvetom mudrosti, otkrio kako ne bira sredstvo kako bi se ona vratila, te i da, kako je tada pričao, bi voleo da je malo bolje upozna jer je ona devojka koja mu se dopala, te i da je osetio varnice s njom. Detaljnije pogledajte u nastavku:

U petak, Miljana se vratila u "Elitu" i svojom pojavom zasenila je mnoge, a Darijana je totalno zbunila, kako je tada rekao, te ga je čak i bacila "na kolena" svojim izgledom i stavom da je spremna sa njim da uplovi u romansu.

Naime, tokom sinoćnje žurke, Miljana i Darijan su se malo opustili, te su sve vreme zanosno plesali, dok su za atmosferu bili zaduženi pevač Miša Laguna i pevačica Mirna Košanin. Nakon nekoliko trenutaka, s obzirom da danas širom sveta se obeležava Dan zaljubljenih, on je odlučio da joj pripremi poklon.

Foto: TV Pink Printscreen

On joj je u kući Odabranih, uručio poklon koji joj je pripremio, a nakon toga je za uzvrat, s obzirom na to da mu je ona rekla da ona nije pripremila isti, zatražio poljubac u obraz, te je usledio šok. Miljana je preuzela stvar u svoje ruke, te je poljubila Darijana,a njih dvoje su odmah napravili svoje ljubavno gnezdo u kom su se ljubili, a potom i zaspali.

Kako će se ovaj odnos na dalje odvijati, ostaje nam da ispratimo, a jedno je sigurno, ova "nedelja ljubavi" postala je bogatija za još jedan ljubavni par u "Eliti"!

Autor: N. Ž.