AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević je na temu skandalozne izjave Mustafe Durdžića na fejsbuk nalogu podigao posle Aneli Ahmić, njenog momka, Marka Janjuševića Janjuša.

Šta kažeš ti za ovu izjavu - pitao je Milan.
Šta mogu da kažem?! Prvo, moji roditelji kao roditelji niti imaju društvene mreže niti su ikada jednu izjavu dali za mene. Ne znam da li je jednom ili dva puta nešto rekao u životu. Ovo je van rijalitija, ovo nema veze s rijalitijem. Pogotovo što ti osećaš mržnju prema njoj, možda, a prebacuješ na drugu stranu gde je baš škakljivo i teško pričati o detetu. Ja ću opet reći, ja nisam otac tog deteta niti ja imam pravo da pričam o njima, ali po ovim stvarima mi je baš onako, glupo... - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je ovo dokazivanje ljubavi prema Staniji - pitao je voditelj.
Pa ne znam. Moje mišljenje je da oni nekako sada kada pogledaju, možda pate za Aneli. Pogotovo on, mislim da i dalje onako ima neki osećaj prema njoj i sve to iskazuje, jer da ne osećaš ništa prema nekoj osobi i da nemaš ništa, ti tu osobu ne spominješ. A ne da se boriš preko novina. Ja sam se rastavio od svoje žene, ali moja majka jedva čeka da Kruna dođe, ne odvaja se od nje. Po meni je suludo da ona priča o mojim izborima, a ovo je samo zbog nje. Razumno je da braniš svoje dete, on je njihov sin, ali čoveče ko njih dira sada?! Ko ih dira?! - rekao je Janjuš.
Nema tu logike da se on dodvorava Staniji, jer daje joj znak da bi bilo tako danas-sutra i sa njenim detetom, ovo je samo mržnja prema meni...Ja ne mogu da budem iznenađena, jer ja tu porodicu poznajem. Ja sam 00-24 sata bila u Lincu, svaki vikend smo išli kod njih na ručak. Nora bi dva dana spavala tamo. Ja te ljude dobro poznajem. Onda, oni bi meni više puta nalazili tako zamerke, neke gluposti, zato što nismo imali sušilicu i Nori je bila malo izgužvana majica i onda Mevlida nađe zamerku...Sve oni imaju, pratili su me 00-24 sati ili što sam ja smršala, a udebljala sam se u trudnoći. Imali smo veliku svađu kada sam bila trudna, kada je njegova majka poslala meni poruku koju je htela njemu, kada je napisala u njoj njeno mišljenje o meni, sve i svašta. Sela sam sa stomakom do zuba i krenula za Sarajevo - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni nju od prvog dana ne gotive. Zbog pite su promenili mišljenje?! O tome ti pričam, oni su tražili ženu koja će po ceo dan sedeti kod kuće, praviti pitu i neće imati tange - rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.