AKTUELNO

Katarina Grujić 20. januara obeležila je devojčaku slavu, a u domu Grujića okupio se veliki broj pevačicinih kolega, među kojima su svoje mesto za slavskom trpezom zauzeli Andreana Čekić i Uroš Živković, sa kojima pevačica ima blizak odnos.

- Andreana mi je kuma, krstila mi je dete, a Uroš mi je kao rođeni brat, mi smo se pobratimili. Falila je još neka osoba, neki nisu mogli, ali njih dvoje su mi, što se tiče estrade, baš pri srcu, oni su mi kao deo porodice.

Iako je Katarina u skladnom braku s fudbalerom Markom Gobeljićem, ne odriče se svog devojačkog prezimena, ali ni porodične, devojačke slave.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

I dalje mi stoji prezime Grujić. Kad-tad ću i slavu naslediti od svog oca. Ja sam i pre slavila u kafani, pa sto ljudi, ovako-onako, a sada obeležavam sa najbližim prijateljima, sa dvoje-troje, kuma i to je to. Marko nam nije bio tu, nažalost, ali smo obeležili.

Marko zbog posla živi u Grčkoj, a njegovo prisustvo nije falilo Kaći samo za slavskom trpezom.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo razdvojeni i za Novu godinu, i za Božić. Nema vremena, na svaka dva dana igraju utakmice, karantini, znate kako to već ide. Sutra idem kod njega u Atinu, vodim ćerku, ostaćemo četiri-pet dana, ali smo se ipak uklopili - rekla je Kaća, koja vredno radi u studiju i najavljuje da će uskoro obradovati publiku novim albumom.

Autor: pink.rs