AKTUELNO

Nije znao!

Rada Manojlović, Darko Lazić i Dženan Lončarević večeras su gosti u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, a tokom večeri Darko Lazić trebalo je da odgovori na pitanje ko ga je od kolega sa estrade najviše razočarao nakon saobraćajne nezgode koju je imao.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: NAJLEPŠA SI OD SVIH! Saša Kovačević se zbog devojke ofarbao u PLAVO, a sada je javno palo ovo priznanje! (FOTO)

Darko Lazić nije želeo da konkretno imenuje kolegu koji ga je razočarao, ali je naveo da mu je "otvorio oči" svojim ponašanjem. Ognjen Amidžić ga je upitao i da li je istina da ga je Marina Gagić, sa kojom ima dete i koju planira da ženi, otpratila sa društvene mreže Instagram.

Nije razočarao, samo mi je otvorio oči. Pokazao je svoje lice i sada znam da mi nije prijatelj. Zdravlje je nikad bolje - rekao je Darko, a onda je komentarisao Marinu - Nisam ni znao da me je pratila. Ja inače nemam svoj pravi Instagram. Moj pravi profil je hakovan. Ovaj profil koji sada imam je poslovni i vode ga dva momka pored mene - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Darko Lazić

'